OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Spørgsmål på sociale medier


13.02.2023 //

Spørg venligst det rigtige sted


I de relevante fora på de sociale medier bliver der ofte stillet spørgsmål af arbejdstagere, som ofte resulterer i en række forskellige og ofte forkerte svar. I mange tilfælde er svarene forkerte, fordi de ikke tager højde for den specifikke situation som personen, som stiller spørgsmålet, befinder sig i, eller svarene er baseret på forældet viden. Svar som "... hos mig var det sådan her: ..." eller "Egentlig skulle det..." hjælper ikke personen som stiller spørgsmålet, fører på et forkert spor og skaber udover tidsspilde stor frustration og kan i nogle tilfælde også føre til økonomiske eller forsikringsmæssige tab.

Især emner som skatteret og socialsikringsret skal altid vurderes individuelt og afhænger af bopæl, tidligere ansættelsesperioder, tidligere ophold i det andet land og andre forhold, som der næsten aldrig bliver taget højde for når spørgsmålene stilles eller besvares.

Af hensyn til databeskyttelse og privatliv besvarer vi ikke spørgsmål i disse fora. Vi har tilbudt gratis rådgivning på individuelt plan i over 18 år – alle er velkommen til at kontakte os. Standardspørgsmål til nye pendlere og forklaringer på, hvordan man ansøger om eksempelvis skattekort og sygesikring, er beskrevet i forskellige videoer.

Ved yderligere spørgsmål: www.pendlerinfo.org eller infocenter@region.dk

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00